"Mihelyt kész, kopni kezd. Szál szál után válik egymástól és visszaszövődik a semmibe..." Szabó Lőrinc


2010. augusztus 8., vasárnap

Pályázat: Készíts edényfogót

Honnan jött az ötlet?
Volt egyszer egy nagyon sikeres süteménysütő verseny Wekerlén. Édes süteményekkel lehetett pályázni. A süteménysütő-versenyről sok-sok képet és egy beszámolót találhattok itt. Receptek is vannak!

A nagy érdeklődés és siker természetesen hozta Sütemény Sütő Verseny II.-t. Ezúttal sós sütiket várnak.

Felhívás Süteménysütő versenyre - Sós kategória

A szervezők megkerestek minket, hogy hozzá tudnánk-e járulni mi, a Wekerlei Kör-Kötő-Kör, a rendezvény sikeréshez, mint pl. a masszázsszalon, akik egy ingyenes masszázzsal lepik meg a nyertest. Hát, ilyet mi nem tudunk... De hirdettünk egy edényfogó pályázatot. Tőlünk nyugatra ezeknek nagy hagyomány, úgy is lehetne mondani, hogy kultusza van. Mindenkit meghívunk, hogy pályázzon! Nem csak Kör-Kötő-Kör tagoknak! Tehát: küldj egy edényfogót (100% pamutból készüljön, hogy ne legyen esetleg túl gyorsan a lángok martaléka a konyhában!). A beérkezett munkákból virtuális és valódi kiállítást redezünk a szeptemberi Wekerle Napok alkalmával és a süteménysütő verseny nyertesei, résztvevői választhatnak a kiállított darabokból a nagy napon. Hogy hangzik?

A határidő:

2010. szeptember 9. csütörtök, Wekerlei Társaskör, Kós Károly tér 10., XIX. ker.

Inspiráció:

Crocheted Pot Holders Pool

A 'next' gombra kattintva rettentő sok edényfogót nézegethettek.



A kép illusztráció, innen: Funny Crocheted Potholders

2 megjegyzés:

  1. Csak horgolt/kötött edényfogó lehet, vagy esetleg varrással is lehet pályázni?

    VálaszTörlés
  2. Hát először fonalas dolgra gondoltam, de végül is fontosabb, hogy szívből és jókevből legyen összegyúrva... Amúgy ez a műfaj nagyon kedvez a kezdőknek és jó ujjgyakorlat a haladóknak.

    VálaszTörlés